Рубрики НовиниСофт

Paint стає Midjourney — Microsoft тестує в Windows 11 вбудований генератор картинок на базі DALL-E

Опубликовал
Юрій Орос

Microsoft тестує новий ШІ-інструмент графічного редактора Paint, що генерує зображення за текстовим описом. Першими функцію отримають інсайдери на Canary та Dev Channels (version 11.2309.20.0) з англійською мовою інтерфейсу в таких країнах: США, Франція, Великобританія, Австралія, Канада, Італія та Німеччина.

Інструмент називається Cocreator, він працює за допомоги штучного інтелекту DALL-E 3. Можна обрати стиль та взяти один із трьох варіантів, які запропонує Paint.

Microsoft планує повільно розповсюджувати Cocreator. Користувачам програми Windows Insiders потрібно стати в чергу, а потім отримати 50 кредитів, кожен з яких можна витратити на генерацію зображення. Цілком можливо, що це ознака того, що інструмент буде платним, але це не точно. Раніше OpenAI дозволила компаніям інтегрувати DALL-E у свої продукти, але за плату – по 2 центи за зображення.

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Розробники доклали зусиль, щоб Cocreator не створював зображення які можуть бути шкідливими, образливими чи невідповідними, чим подекуди були відомі ранні версії DALL-E.

Disqus Comments Loading...