Palit показала NVIDIA RTX 4090 з 7” екраном — невідомо, чи піде концепт у виробництво

Опубликовал
Андрій Русанов

Palit представила відеокарту NVIDIA GeForce RTX 4090 з 7” екраном та модульною системою охолодження Lynk+ AIO. Здається, це перша відеокарта з власним екраном, у всякому разі таким такими великим. Діагональ 7 дюймів — це як у невеликого планшета, або у великого смартфона.

Ютубер Der8auer отримав доступ до концептуального зразка відеокарти з модульною системою охолодження на основі дизайну Link+. Система знімна, її можна оновити, також вона має підійти для відеокарт наступного покоління наступного покоління. Дизайн є результатом партнерства Palit та Lynk+.

Незрозуміло, чи цю модель відеокарти колись випустять. Як і багато інших, дизайн може залишитись концептом, або буде випущений пізніше, із новим поколінням відеокарт. Однак слід врахувати наближення Computex 2024, де іноді демонструють або анонсують найбільш неймовірні моделі обладнання.

Основи Web дизайну від Hillel IT School.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Der8auer з’ясував, що модульний рідинний кулер працює добре, попри те, що відеокарта, схоже, розроблена не для такої системи охолодження. Збільшення швидкості вентиляторів дозволило експлуатувати карту з температурою не вище 60 °C. Якихось офіційних характеристик відеокарти або пояснення можливостей дисплея нема.

Джерело: VideoCardz

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрій Русанов