Рубрики НовиниКіно

Педро Паскаль зіграє у сиквелі історичного бойовика Рідлі Скотта «‎Гладіатор»

Опубликовал
Катерина Даньшина

В очікуванні знімань другого сезону «‎The Last Of Us» Педро Паскаль займатиметься іншим великим проєктом – джерела Deadline повідомляють, що актор веде перемовини про участь у поки безіменному продовженні історичного драматичного бойовика Рідлі Скотта «‎Гладіатор».

Актор приєднається до Пола Мескаля, який зіграє Луція, а також Баррі Кіогана, Джозефа Квінна, Конні Нільсен і Дензела Вашингтона.

«‎Гладіатор», який дебютував у 2000 році, заробив понад $460 млн у світовому прокаті та отримав 12 номінацій на «Оскар‎», отримавши 5 статуеток, включно зі званням «‎Найкращий фільм». Роль Максимуса, римського полководця, який став гладіатором, змінила кар’єру Рассела Кроу – допомогла здобути «Оскар‎» за найкращу чоловічу роль і перемістила його на вершину списку кращих акторів. Тож після торішнього анонсу продовження чимало акторів воліли отримати роль у «‎Гладіаторі 2».

Рідлі Скотт знову сяде у режисерське крісло та виступить продюсером сиквелу у співпраці з Майклом Пруссом, Даґом Віком і Люсі Фішер. Сценарист проєкту – Девід Скарпа. Також з оригінального фільму повернулися Джон Метісон (оператор-постановник), Артур Макс (художник-постановник) і Джанті Єйтс (художник по костюмах).

Основи Python для школярів від Hillel IT School.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Студія Paramount Pictures призначила дату виходу фільму на 22 листопада 2024 року.

Перший фільм був спільним виробництвом Universal і DreamWorks, і хоча остання не братиме участі в продовженні, Universal може знову стати партнером, коли проєкт буде готовий.

Педро Паскаль зіграв принца Оберіна Мартела в «Грі престолів‎» та Діна Джаріна в «Мандалорці‎», але надзвичайну популярність здобув після появи в ролі Джоела в серіальній адаптації гри «‎The Last Of Us» від HBO. Незабаром актора можна буде побачити в короткометражному фільмі Педро Альмодовара «Дивний спосіб життя», де він зіграв головну роль у компанії з Ітаном Гоуком. Прем’єра фільму відбудеться на Каннському кінофестивалі, а восени він буде розповсюджений в кінотеатрах Sony Pictures Classics. Крім того, Паскаль знявся у фільмі Ітана Коена «Drive-Away Dolls», який вийде у вересні, та драмі Анни Боден «Freaky Tales», яка, ймовірно, вийде цього року.

Роль Паскаля в історичному сиквелі Рідлі Скотта поки невідома – хоча гладіатором його важко уявити після останнього образу, який він обрав для заходу Met Gala. Можливо, такий нестандартний стиль — це спосіб підігріти інтерес до своєї персони у перервах між виходами кіноробіт (і він доволі успішний, судячи з коментарів).

Disqus Comments Loading...