Рубрики НовиниІгри

Пекельна насолода: Doom запустили на мастурбаторі

Опубликовал
Игорь Панченко

Ось вам і відповідь на питання «Навіщо вчити програмування?»

Класичний шутер Doom 1993 року знову опинився в центрі уваги технологічної спільноти. Цього разу гру змогли портувати на секс-іграшку.

Ютубер та інженер Аарон Крістофель (Aaron Christophel) презентував своє нове досягнення у відео, яке швидко набрало популярності в мережі. Раніше він вже дивував публіку, запустивши Doom на електричній зубній щітці. Цього разу Крістофель обрав пристрій Tifforun, який має вбудований екран — ключовий елемент для реалізації задуму.

Онлайн-курс "HR-менеджер" від Laba.
Оновитіть HR-стратегію, оптимізуйте HR-процеси та прокачайте бренд роботодавця.Досвід та особистий фідбек від експертів HR-сфери.Курс схвалено HRCI, містить 80% практики.
Детальніше про навчання

Для втілення проєкту інженер модифікував пристрій, додавши необхідне апаратне забезпечення. Керувати можна за допомогою наявних кнопок: рух персонажа вперед, назад, ліворуч і праворуч, а також стрільба. Цікавою особливістю цієї версії стала «винагорода» — щоразу, коли ви вбиваєте монстра в Doom, мастурбатор вас «погладжує».

Спільнота Doom відома своєю креативністю у портуванні гри на різноманітні платформи. Гру вже запускали на калькуляторах, газонокосарках і навіть банкоматах. Нещодавно її вдалося інтегрувати у Fortnite. Дослідниця біотехнологій із Массачусетського технологічного інституту (MIT) Лорен Рамлан (Lauren Ramlan) змогла запустити Doom за допомогою кишкових бактерій. Також цю класичну гру запускали на тракторі John Deere і мікрокомп’ютері з Lego.

Джерело: Kotaku

Disqus Comments Loading...