Перегрів iPhone 15 — Apple визнала проблему, звинуватила Instagram (серед інших) та вже готує апдейт iOS 17

Опубликовал
Юрій Орос

Apple відреагувала на скарги щодо перегріву iPhone 15 та iPhone 15 Pro. Згідно зі словами представника компанії — це могло статися через «комбінацію помилок в iOS 17 та у конкретних застосунках зі стартовим періодом налаштування».

Ми визначили кілька умов, які можуть призвести до того, що iPhone нагрівається більше, ніж очікувалося. Пристрій може нагріватися протягом перших кількох днів після налаштування або відновлення через підвищену фонову активність. Ми також виявили помилку в iOS 17, яка впливає на деяких користувачів і буде вирішена в оновленні програмного забезпечення. Інша проблема пов’язана з деякими нещодавніми оновленнями сторонніх додатків, які призводять до перевантаження системи. Ми працюємо з розробниками цих додатків над виправленнями, які знаходяться в процесі впровадження.

— представник Apple для CNBC.

Офіційно компанія не назвала конкретних застосунків, проте в приватній розмові стало відомо, що це Instagram, Uber і гра Asphalt 9, передає Bloomberg.

Є побоювання, що оновлення операційної системи може привести до зниження продуктивності, але Apple запевняє, що версія ПЗ iOS 17.1 має виправити перегрівання та не призведе до цього.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися
Disqus Comments Loading...