Перші фотографії відеокарти AMD Radeon RX 7900 – невелика товщина, два 8-контактні роз’єми

Опубликовал
Андрей Русанов

Відеокарта AMD Radeon RX 7900, що продемонстрована на фото користувача Twitter @9550pro (та, що з червоною платою) схожа на прототип – якщо судити з контактів, що виступають у нижній частині. Але її дизайн явно збігається з тим, що AMD показала наприкінці серпня.

Карта довша, ніж Radeon 6900, і має ту ж конфігурацію роз’єму живлення, що й адаптери RDNA2 – подвійний 8-контактний роз’єм. Це може бути Radeon 7900 XT, або флагманська 7900 XTX, яка, ймовірно, має ту ж конструкцію з трьома вентиляторами.

Цей прототип не є кінцевим продуктом – йому явно не вистачає нижньої панелі, яка є на всіх високопродуктивних еталонних моделях RDNA2. Крім того, червону друковану плату, швидше за все, буде замінено на чорну. Ресурс VideoCardz зібрав у таблицю прогнозовані специфікації новинки:

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

AMD збирається представити Radeon 7900 цього четверга, 3 листопада. Продаж, за чутками, розпочнеться на початку грудня. Планується анонс як мінімум двох карт, включно з 7900XT та 7900XTX, але, можливо, не обмежуючись ними.

 

Disqus Comments Loading...