Рубрики Новини

Перші оцінки God of War Ragnarök — гра отримала 94 бали зі 100 на Metacritic та OpenCritic

Опубликовал
Катерина Даньшина

2 листопада на PlayStation стартувало попереднє завантаження God of War Ragnarök (ціна в магазині PlayStation — 2299 грн), а сьогодні з’явилися і перші відгуки на популярному сайті-агрегаторі рецензій Metacritic.

На момент написання матеріалу середня оцінка гри на Metacritic складає 94 балів зі 100 на основі 63 рецензій, на OpenCritic — ідентичний показник на основі 69 оглядів, 99% критиків рекомендують God of War Ragnarök.

Нижче оцінки деяких відомих іноземних видань:

Із захопленням у коментарях описують графіку та анімацію гри – рухи у бою називають дуже реалістичними та хвалять камеру у God of War Ragnarök, що переміщається між різними точками огляду так, що створює “моменти, коли ви знаєте про поточну ситуацію більше, ніж персонажі на екрані”.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Раніше розробники також повідомляли, що в налаштуваннях графіки God of War Ragnarök є цілих дев’ять пресетів — шість на PS5 та три на PS4/PS4 Pro. Це різні варіації на традиційні режими “якості” та “продуктивності”.

Бій не надто змінився в порівнянні з попередньою версією – але це оглядачі не вказують, як мінус. Збільшилась кількість зброї та бібліотека спеціальних атак, однак основні комбінації залишились майже такими самими. У грі побільшало ворогів – тож з мінібосами доведеться змагатися частіше. Паралельно з основною дією доступні побічні квести та історії (їх можна досліджувати на дозвіллі та навіть отримувати за це нагороди) – але деякі не є обов’язковими, про що, як вказують оглядачі, стає відомо у грі лише пізніше.

Втім всі критики, як один відзначають, що найголовнішою “зброєю” у грі, стали характери персонажів та оповідь, яка драматично точно передала відносини між ними.

“God of War Ragnarök дуже схожий на God of War (2018), що є компліментом з огляду на наскільки фантастична ця гра. Розробники прийняли вірне рішення, не зламавши те, що не було зламано, і майстерно продовжили сюжетні лінії попередньої гри. Будь-які скарги на загальний досвід швидко забуваються пз огляду на захоплюючу оповідь, правдоподібні відносини між персонажами та неймовірні візуальні ефекти та анімацію”, – пише Game Informer.

God of War Ragnarök — це продовження хіта 2018 року про пригоди спартанського воїна-напівбога Кратоса та його сина Атрея вийде на PS4 та PS5 9 листопада. На ПК God of War Ragnarök не варто чекати раніше кінця 2023 року — нещодавно глава PlayStation Studios Герман Хульст підтвердив, що ексклюзиви PlayStation з’являтимуться на ПК щонайменше через рік після релізу.

Disqus Comments Loading...