Рубрики НовиниІгри

Перший ігровий трейлер Harry Potter: Quidditch Champions — знайомі обличчя та геймплей 2001 року

Опубликовал
Андрій Русанов

Трейлер очікуваної гри у всесвіті проводить через подорож гравця від поля з квідичу в Гоґвортсі до фіналу спортивної кар’єри, кульмінацією якої є перемога на Кубку світу. Можна грати за власного або попередньо створених персонажів, зокрема Рона Візлі, Драко Мелфоя, Чо Чанга та самого Гаррі Поттера. У міру зростання навичок та популярності матчі відбуватимуться у більших та грандіозніших місцях.

Власне, в цьому ігровому трейлері небагато власне ігрового процесу. Є короткий огляд переслідувачів, які несуть Кваффл, а також кілька кадрів гравців, які мчать вперед на мітлах. Однак, якщо уявити кимось як Поттер чи Крум, можна поганятися за культовим Золотим снітчем.

Елі Джонсу з GamesRadar геймплей нагадав 2001 рік та Harry Potter and the Philosopher’s Stone для ПК і PS1. З одного боку, приємна ностальгія, а з іншого «технологія квідичу не змінилася за понад 20 років».

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Harry Potter: Quidditch Champions має вийти 3 вересня, а фізичне видання — у листопаді 2024 року.

Джерело: GamesRadar

Disqus Comments Loading...