Рубрики НовиниКіно

Перший тизер «Ваяна 2» — продовження анімаційного хіта Disney вийде в Україні 28 листопада

Опубликовал
Катерина Даньшина

Продовження хітового анімаційного мюзиклу Disney повертає на екрани Ваяну та Мауї, які відправляються у захопливу подорож разом з командою не зовсім звичайних моряків.

«Пригода починається з несподіваного поклику від пращурів-мандрівників, який веде Ваяну до далеких морів Океанії. У давно забутих і небезпечних водах на неї чекають надзвичайні пригоди!», — пишуть в офіційному синопсисі.

Зрежисував мультфільм-мюзикл Дейв Деррік-молодший, а музику створили лауреатки премії «Ґреммі» Ебіґейл Барлоу та Емілі Бер, номінант на премію «Ґреммі» Опетая Фоай та володар трьох «Ґреммі» Марк Мансіна.

Продовження «Ваяни» (Moana в оригіналі) попередньо планували розробити як серіал, але зрештою зосередились на повнометражному анімаційному фільмі. Також очікуємо на «живу» версію мультфільму 10 липня 2026 року — Двейн Джонсон в ній зіграє Мауї, персонажа, якого озвучував для анімації.

Перший мультфільм заробив для  Disney понад $680 млн у прокаті й дві номінації на «Оскар», а торік отримав додаткову увагу з понад 1 млрд годин трансляцій на стримінговому сервісі студії.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Опануйте звітність — від збору даних до обробки результатів, та інтерпретуйте дані ключових звітів CF, BS, P&L зрозумілою мовою.
Детальніше про курс

В українському прокаті «Ваяна 2»  стартує з 28 листопада.

Тизер-трейлер

Постер

Disqus Comments Loading...