Рубрики Новини

Підсумки 2023 PornHub: Україна — 14 за трафіком, Android попереду iOS, а PS «домінує» над Xbox

Опубликовал
Юрій Орос

Pornhub святкує 10-річний ювілей, пропонуючи статистичні підсумки Year in Review Insights. Дані пропонуються у форматі інфографік за безліччю категорій. Ми відібрали ті, що стосуються України, технологій та попкультури.

За кількістю трафіку Україна потрапила до топ-20, займаючи 14 місце між Австралією та Нідерландами. За тривалістю середнього перебування на сайті наша країна — вже в 10-ці.

Найбільше користувачі споживають контент за допомогою смартфона — таких аж 91,3%. Комп’ютери та планшети суттєво впали — на 46% та 43% відповідно.

Українська статистика не сильно відрізняється, хіба користувачів ПК трохи більше коштом планшетів.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Зрісший Android випередив користувачів смартфонів Apple, чия кількість впала. Серед ОС для комп’ютерів найбільше користувачів Windows, майже 2 третини, ще 29% користуються PornHub за допомогою macOS.

Серед мобільних браузерів на п’яти Chrome наступає Safari. На комп’ютерах браузер Google також випереджає епловський, проте тут більша частка Edge, Firefox та Opera.

Несподіваний лідер — PS4, ця консоль на 1,5% ще поки випереджає нове покоління PS5. Разом ці консолі мають майже вп’ятеро більший трафік ніж на платформі Microsoft.

Серед фільмів та персонажів користувачі PornHub шукають «Зоряні війни», Гарлі Квін та «Гру престолів». Серед ігор — Fortnite, Overwatch та Minecraft. Найпопулярніші персонажі ігор — Chun Li (Fortnite), Tifa (Final Fantasy) й Dva (Overwatch), що випередили секс-символ всіх часів — Лару Крофт.

Disqus Comments Loading...