Рубрики НовиниІгри

Після зникнення батискафу «Титан» різко зросли продажі хоррору Iron Lung про підводний човен – розробник вважає це «неправильним»

Опубликовал
Вадим Карпусь

Зникнення підводного апарату «Титан», що прямував до місця аварії «Титаніка», схвилювало громадськість. Поступово з’ясовуються все нові й нові подробиці щодо оснащення цього батискафа. Повідомлялося, що апарат міг використовувати зв’язок Starlink та дешевий контролер Logitech. Разом з тим трагедія привернула інтерес до теми підводних катастроф, що викликало сплеск продажів гри Iron Lung.

Iron Lung – це хорор-симулятор підводного човна. Гравцю належить керувати безіменним персонажем, який досліджує океан на маленькому іржавому підводному човні. Геймплей заснований на страху, клаустрофобії та параної.

Нагадаємо, в неділю підводний апарат «Титан» із п’ятьма пасажирами на борту залишив допоміжне судно та спустився на дно океану на глибину близько 3,8 км. Батискаф вирушив до місця, де лежить «Титанік», який затонув понад 100 років тому. Надводний корабель втратив зв’язок з «Титаном» приблизно через годину та 45 хвилин, і з того часу ведеться широкомасштабна рятувальна операція. Підводний апарат має аварійний запас кисню на 4 дні, і в цей час він добігає кінця. Пошуки продовжуються, нещодавно рятувальники почули звуки, що вказують на присутність людини у районі, де батискаф бачили востаннє.

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Девід Шиманскі, єдиний розробник Iron Lung, поділився графіком продажу гри. Він показує значне зростання кількості проданих копій, яке, схоже, корелює з розвитком вкрай сумної ситуації навколо «Титану». Розробник вважає такий стан справ «неправильним».

«Я безперечно бачу чорний гумор у всій цій історії з «Титаніком», це просто… типу, я зробив Iron Lung найкошмарнішою річчю, про яку тільки міг подумати, і знати, що справжні люди зараз перебувають у такій ситуації – досить жахливо, навіть якщо це були їхні власні неправильні рішення», — додав Шиманскі у подальшому твіті. «Як і всі жарти, які я бачив, були милі, але Боже правий, ніхто не повинен так помирати».

Джерело: gamesradar

Disqus Comments Loading...