Рубрики Новини

«Подивіться, як вони біжать» / See How They Run — український трейлер комедійного детективу з Семом Роквеллом та Сіршею Ронан

Опубликовал
Володимир Скрипін

Kinomania Film Distribution опублікувала українську версію трейлеру майбутнього комедійного детективу «Подивіться, як вони біжать» / See How They Run з Семом Роквеллом та Сіршею Ронан в головних ролях.

Український трейлер «Подивіться, як вони біжать» / See How They Run

«Подивіться, як вони біжать» — заплутана детективна історія, яка відбувається у мерзенно-гламурному підвалі театру у Лондоні 1950-х років. За сюжетом, відомий голлівудський продюсер вирішує екранізувати популярну п’єсу, але акторів знімальної групи по черзі вбивають. За розслідування заплутаної справи береться пошарпаний життям досвідчений інспектор Стоппард (Сем Роквелл) та надмірно завзята початківиця — констебелька Сталкер (Сірша Ронан).

Окрім Роквелла («Сім психопатів», «Зелена миля», «Автостопом по галактиці») і Ронан («Милі кості», «Маленькі жінки», «Готель „Ґранд Будапешт“») у фільмі також знялися Ендріан Броуді («Готель “Ґранд Будапешт”»), Рут Вілсон («Темні матерії»), Девід Ойелоуо і Ширлі Хендерсон (Плакса Міртл з «Гаррі Поттера»). Композитор: Деніел Пембертон («Усі гроші світу», «8 подруг Оушена»)

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Постери

«Подивіться, як вони біжать» — повнометражний режисерський дебют англійського режисера Тома Джорджа. В український кінопрокат кінострічка вийде 29 вересня.

Disqus Comments Loading...