Поліція США закупить Tesla Cybertruck для служби: «Нам подобається цей сміттєвий бак»

Опубликовал
Андрій Русанов

В США управління поліції змагаються, яке з них першим отримає Tesla Cybertruck. Схоже, копи дуже люблять це авто, попри його тенденцію ламатися, та ніжно кличуть «сміттєвим баком».

Акаунти департаменту поліції в Ірвіні, штат Каліфорнія, у соціальних мережах анонсують швидку появу Cybertruck саме в ньому. Поліція Ірвіна опублікувала фотографію електропікапа, прикрашеного червоними та синіми вогнями, які підсвічують логотип місцевого управління на бетонній підлозі. Повідомлення, набране з хештегів, стверджує, що поліціянти не жартують про нову машину в Ірвіні.

Поліція Ірвіна підтвердила журналістам Gizmodo, що справді отримає Cybetruck:

«Автомобіль використовуватимуть для роботи з громадськістю. Ми не надаватимемо жодної додаткової інформації, доки офіційно не представимо його спільноті через кілька місяців», — йдеться в електронному листі.

У Facebook користувачі згадали епізод з єнотами, які намагалися вкрасти їжу з зачиненого кузова Cybetruck, наче зі сміттєвого бака.

Онлайн-курс "B2B-продажі" від Laba.
Розробіть ефективну стратегію B2B-продажів за 11 занять: від воронки до партнерської програми.Лектор курсу — засновник консалтингової компанії, який має 15 років досвіду в продажах.
Дізнатись більше

«Отже… більш барвистий смітник на колесах?», — запитав коментатор.

«Нам подобається цей сміттєвий бак», — написали у відповідь поліціянти.

«Тож ви не зможете переслідувати підозрюваних у крадіжках за містом без підзаряджання протягом години. Ідеально для злочинців», — зауважив інший коментатор.

«Бензобаки теж не нескінченні», — відповіли у поліції.

Раніше ресурс 404 Media опублікував внутрішній електронний лист сержанта поліції Анахайма про те, що відділення використовуватиме Tesla. «Я розмовляв із начальником учора, і ми все ще хочемо бути першим управлінням, яке матиме Cybertruck», — йдеться в ньому. Поліція Анахайма розповіла, що цей електронний лист був жартом, але вона зацікавлена ​​у придбанні Cybertruck.

Обліковий запис в X Twitter поліції Розенберга, штат Техас, сфотографував один з електропікапів Tesla на вулиці та опублікував з текстом:

«Як ви думаєте, Ілон Маск… чи стане Cybertruck хорошим транспортом для поліції? Досі важко знайти нову техніку для поповнення наших старих підрозділів. Чи повинні ми внести зміни у 2024 році?».

Каліфорнійська компанія Unplugged Performance, яка спеціалізується на виготовленні автомобілів на замовлення, у червні представила власну версію Cybertruck, орієнтованого на поліцію. Незрозуміло, чи продала компанія цей Cybertrucks у тактичному стилі, але її президент сказав Popular Science, що вона спілкувалася з кількома департаментами поліції щодо автомобіля.

Джерело: Gizmodo

Disqus Comments Loading...