Рубрики Новини

Помилка в додатку Google Повідомлення залишає камеру включеною у фоні та розряджає батарею

Опубликовал
Максим Григор'єв

Користувачі Reddit звернули увагу на помилку в програмі (Google Повідомлення) Google Messages, яка впливає на нагрівання телефону та швидкий розряд батареї. Вона може з’явитися, якщо користувач заходив у програму та надсилав зображення з Галереї. На Android камера вмикається при вході в Галерею, щоб мати можливість зробити знімок. У деяких випадках програма камери продовжувала працювати у фоні, навіть коли користувач згортав Google Повідомлення.

Журналісти видання 9to5google відстежили проблему та створили інструкцію з виправлення помилки. Найпростіший спосіб це закрити Google Повідомлення з Останніх програм.

Також можна радикально розв’язати проблему, заборонивши додатку доступ до камери. Для цього потрібно натиснути та утримувати піктограму «Повідомлення» у панелі запуску та торкнутися піктограми інформації. У стовпці «Конфіденційність» вибираємо «Дозволи». У цьому пункті потрібно знайти «Камера» та встановити перемикач у положення «Не дозволяти».

Коментарів від Google поки що не було.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс
Disqus Comments Loading...