Повне занурення: Cooler Master показала 57” вигнутий ігровий монітор VA Mini-LED

Опубликовал
Андрій Русанов

Для монітора Cooler Master GP57ZS, показаного на Computex 2024, знадобиться дійсно великий робочий стіл. Вигнутий широкоформатний монітор має діагональ 57 дюймів.

Велетенський монітор для ігор, створений за технологією VA Mini-LED, має роздільну здатність 7680 x 2160 (подвійні 4K) та кривину 1000R. Дисплей передає 98% колірного простору DCI-P3. На жаль, поки невідомі такі його характеристики як частота оновлення та роз’єми.

 

Онлайн-курс "Кібербезпека вебзастосунків" від robot_dreams.
Пройдіть всі етапи тестування застосунків та відточіть навички на воркшопах з реальними прикладами проведення атак.Лектор — експерт з 10-річним досвідом у інформаційній безпеці.
Про курс

За твердженням компанії, мінісвітлодіодне підсвічування з 2304 зонами контрастності та широка колірна гама повинні підвищити рівень занурення та допоможуть «загубитися в барвистих світах». TechPowerUp припускає, що Cooler Master GP57ZS має таку ж саму матрицю, що й останні подібні монітори Samsung та Acer.

На цей час Cooler Master GP57ZS все ще у розробці і є демонстрацією можливостей. Компанія каже, що це доказ концепції для кількох допоміжних технологій, таких як новий спеціальний радіатор (так, монітор потребує охолодження), нова звукова система та нова естетика дизайну. Невідомо, коли його можна буде придбати, але сайт Cowcotland  стверджує, що монітор коштуватиме $2000.

Джерело: Tom`s Hardware

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрій Русанов