Рубрики НовиниІгри

Повністю мультиплеєрний Far Cry на Алясці — Ubisoft цілиться у 2025 рік

Опубликовал
Юрій Орос

Ubisoft працює над двома окремими проєктами Far Cry. Одна з них Far Cry 7, а інша — повністю мультиплеєрна гра, події якої відбуватимуться на Алясці.

Insider Gaming повідомляє, що обидві гри спочатку розроблялися разом в проєкті під кодовою назвою Talisker, проте змінилося керівництво, а з ним і концепція. У результаті виникли два проєкти: Far Cry 7, яка є наступною основною грою Ubisoft з внутрішнім позначенням Project Blackbird, та багатокористувацька гра під назвою Project Maverick. Обидві гри зараз є абсолютно окремими, а Maverick перетворилася на багатокористувацьку гру на основі Far Cry.

Сеттінг та ігровий процес

Ubisoft має намір зробити гру у вигаданому місці на Алясці під назвою Алашніца. Сюжет гри розвивається навколо гравця, якого заманюють в регіон обіцянками свободи, але він відкриє для себе хаотичне місце, де довіра між людьми практично відсутня.

За традицією Far Cry, гравцям потрібно буде шукати ресурси в навколишньому середовищі, щоб вижити. Ресурси охоплюватимуть полювання заради шкіри для виготовлення спорядження, пошук хімічних речовин для виготовлення гаджетів, збір рослин для медичних препаратів, а також пошук частин зброї та гільз для зброї та боєприпасів.

У грі буде хаб, який є базою операцій і безпечним місцем для зберігання зібраної зброї, спорядження, гаджетів тощо. В цей Far Cry можна буде грати не лише поодинці, але й у команді, де члени команди ділитимуть між собою одну схованку та здобич.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Ігровий процес зосереджено на зборі спорядження, підвищенні рівня та придбанні перків. Хоча джерела не повідомили про суть перків (умінь), вони безпосередньо пов’язані з системою прокачування. Щоб підвищити рівень, гравцям потрібно буде виконувати внутрішньоігрові контракти (челенджі), і далі купувати перки.

Maverick — це гра з високим ризиком і високою винагородою, якщо гравець помирає, він втрачає все, включно зі спорядженням, перками та рівнями. Єдине, що можна зберегти — це предмети, що зберігаються у схованці.

Ubisoft планує випустити цю гру раніше, ніж Far Cry 7. Наразі дата релізу запланована на квітень 2025 року, а вихід гри в альфа-версію запланований на першу половину 2024 року. Проте з планами щодо виходу ігор треба бути обережними, особливо, якщо мова про Ubisoft.

Disqus Comments Loading...