Новини Ігри 23.10.2023 о 10:29 comment views icon

Повністю мультиплеєрний Far Cry на Алясці — Ubisoft цілиться у 2025 рік

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Far CryUbisoft працює над двома окремими проєктами Far Cry. Одна з них Far Cry 7, а інша — повністю мультиплеєрна гра, події якої відбуватимуться на Алясці.

Insider Gaming повідомляє, що обидві гри спочатку розроблялися разом в проєкті під кодовою назвою Talisker, проте змінилося керівництво, а з ним і концепція. У результаті виникли два проєкти: Far Cry 7, яка є наступною основною грою Ubisoft з внутрішнім позначенням Project Blackbird, та багатокористувацька гра під назвою Project Maverick. Обидві гри зараз є абсолютно окремими, а Maverick перетворилася на багатокористувацьку гру на основі Far Cry.

Сеттінг та ігровий процес

Ubisoft має намір зробити гру у вигаданому місці на Алясці під назвою Алашніца. Сюжет гри розвивається навколо гравця, якого заманюють в регіон обіцянками свободи, але він відкриє для себе хаотичне місце, де довіра між людьми практично відсутня.

За традицією Far Cry, гравцям потрібно буде шукати ресурси в навколишньому середовищі, щоб вижити. Ресурси охоплюватимуть полювання заради шкіри для виготовлення спорядження, пошук хімічних речовин для виготовлення гаджетів, збір рослин для медичних препаратів, а також пошук частин зброї та гільз для зброї та боєприпасів.

У грі буде хаб, який є базою операцій і безпечним місцем для зберігання зібраної зброї, спорядження, гаджетів тощо. В цей Far Cry можна буде грати не лише поодинці, але й у команді, де члени команди ділитимуть між собою одну схованку та здобич.

Ігровий процес зосереджено на зборі спорядження, підвищенні рівня та придбанні перків. Хоча джерела не повідомили про суть перків (умінь), вони безпосередньо пов’язані з системою прокачування. Щоб підвищити рівень, гравцям потрібно буде виконувати внутрішньоігрові контракти (челенджі), і далі купувати перки.

Maverick — це гра з високим ризиком і високою винагородою, якщо гравець помирає, він втрачає все, включно зі спорядженням, перками та рівнями. Єдине, що можна зберегти — це предмети, що зберігаються у схованці.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Ubisoft планує випустити цю гру раніше, ніж Far Cry 7. Наразі дата релізу запланована на квітень 2025 року, а вихід гри в альфа-версію запланований на першу половину 2024 року. Проте з планами щодо виходу ігор треба бути обережними, особливо, якщо мова про Ubisoft.

У Ubisoft Kyiv та Ubisoft Odesa нова керівниця — Ольга Сендзюк


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: