Рубрики НовиниСофт

«ПриватБанк» запустив новий сайт електронних підписів

Опубликовал
Володимир Скрипін

«ПриватБанк» повідомив про запуск нового сайту акредитованого центру сертифікації ключів.

Новий сайт АЦСК від «ПриватБанку» доступний за цим посиланням. У «ПриватБанку» запевняють, що сайт зручний та простий у використанні. Його призначення — забезпечення доступну до повного спектра послуг, пов’язаних з електронними підписами.

На цьому сайті клієнти «ПриватБанку» можуть отримати, перевірити чи відкликати кваліфікований електронний підпис, підписувати документи з КЕП та отримати інші послуги АЦСК онлайн.

Сайт електронних підписів доступний для всіх клієнтів, як підприємців і юридичних осіб, так і громадян України. При потребі вони можуть за декілька кліків отримати електронний підпис SmartID для оформлення державних електронних послуг. Свого часу ми розповідали про цю технологію детальніше.

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Підпис SmartID є безплатним для клієнтів «ПриватБанку» та доступний із будь-якого їхнього смартфона, на якому встановлено мобільний додаток «Приват24». КЕП «ПриватБанку» гарантує безпечність операцій, адже зберігається в захищеному хмарному сховищі та повністю відповідає вимогам Закону України № 2155 «Про електронні довірчі послуги».

Напередодні уряд відтермінував перехід на захищені носії (токени) відтермінували — на час дії воєнного стану та 6 місяців після його скасування.

Disqus Comments Loading...