Рубрики НовиниСофт

«ПриватБанк» запустив новий сайт електронних підписів

Опубликовал
Володимир Скрипін

«ПриватБанк» повідомив про запуск нового сайту акредитованого центру сертифікації ключів.

Новий сайт АЦСК від «ПриватБанку» доступний за цим посиланням. У «ПриватБанку» запевняють, що сайт зручний та простий у використанні. Його призначення — забезпечення доступну до повного спектра послуг, пов’язаних з електронними підписами.

На цьому сайті клієнти «ПриватБанку» можуть отримати, перевірити чи відкликати кваліфікований електронний підпис, підписувати документи з КЕП та отримати інші послуги АЦСК онлайн.

Сайт електронних підписів доступний для всіх клієнтів, як підприємців і юридичних осіб, так і громадян України. При потребі вони можуть за декілька кліків отримати електронний підпис SmartID для оформлення державних електронних послуг. Свого часу ми розповідали про цю технологію детальніше.

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

Підпис SmartID є безплатним для клієнтів «ПриватБанку» та доступний із будь-якого їхнього смартфона, на якому встановлено мобільний додаток «Приват24». КЕП «ПриватБанку» гарантує безпечність операцій, адже зберігається в захищеному хмарному сховищі та повністю відповідає вимогам Закону України № 2155 «Про електронні довірчі послуги».

Напередодні уряд відтермінував перехід на захищені носії (токени) відтермінували — на час дії воєнного стану та 6 місяців після його скасування.

Disqus Comments Loading...