Новини Софт 30.05.2022 о 18:33 comment views icon

«ПриватБанк» запустив новий сайт електронних підписів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

«ПриватБанк» повідомив про запуск нового сайту акредитованого центру сертифікації ключів.

Новий сайт АЦСК від «ПриватБанку» доступний за цим посиланням. У «ПриватБанку» запевняють, що сайт зручний та простий у використанні. Його призначення — забезпечення доступну до повного спектра послуг, пов’язаних з електронними підписами.

На цьому сайті клієнти «ПриватБанку» можуть отримати, перевірити чи відкликати кваліфікований електронний підпис, підписувати документи з КЕП та отримати інші послуги АЦСК онлайн.

«ПриватБанк» запустив новий сайт електронних підписів

Сайт електронних підписів доступний для всіх клієнтів, як підприємців і юридичних осіб, так і громадян України. При потребі вони можуть за декілька кліків отримати електронний підпис SmartID для оформлення державних електронних послуг. Свого часу ми розповідали про цю технологію детальніше.

Підпис SmartID є безплатним для клієнтів «ПриватБанку» та доступний із будь-якого їхнього смартфона, на якому встановлено мобільний додаток «Приват24». КЕП «ПриватБанку» гарантує безпечність операцій, адже зберігається в захищеному хмарному сховищі та повністю відповідає вимогам Закону України № 2155 «Про електронні довірчі послуги».

Напередодні уряд відтермінував перехід на захищені носії (токени) відтермінували — на час дії воєнного стану та 6 місяців після його скасування.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Звичайні електронні підписи ще попрацюють. Кабмін відтермінував перехід на захищені носії (токени) на час дії воєнного стану та 6 місяців після його скасування


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: