Продажі Steam Deck досягли «кількох мільйонів» ─ Valve

Опубликовал
Вадим Карпусь

Valve продала «кілька мільйонів» своїх портативних ігрових консолей Steam Deck. Про це розповіли дизайнери Valve Лоуренс Янг та П’єр-Лу Гріффе. З огляду на те, що компанія тільки сьогодні анонсувала нову версію з OLED-екраном, очевидно, Valve збирається продавати набагато більше.

Після виходу на ринок портативна консоль Steam Deck стала справжнім хітом. Коли почали надходити перші попередні замовлення на новинку в липні 2021 року, величезний попит спричинив серйозні проблеми для магазину Valve Steam. Надалі портативна ігрова консоль часто знаходилася на вершині рейтингу товарів Steam або поряд з ним. У листопаді минулого року компанія навіть спекла торт на честь продажу 1 млн одиниць Steam Deck.

Нова версія Steam Deck OLED може спонукати все ж таки нарешті купити портативну ігрову консоль тих, хто досі вагався. Вона пропонує OLED-екран більшого розміру та термін служби батареї на 50% більше.

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...