Prometheus пропонує українцям з прифронтових територій 600 стипендій для навчання на IT-курсах

Опубликовал
Вадим Карпусь

Освітня платформа Prometheus запускає стипендії для навчання на IT-курсах у рамках 6 програм. Стипендії передбачені для мешканців прифронтових та звільнених територій.

Курс «Java Beginner»

Цей курс розрахований на 17 тижнів, включає 22 навчальних модулі, практичні завдання, а також корисні кар’єрні поради та курсовий проєкт до портфоліо.

«Frontend. Базовий курс від Ciklum»

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

Опанувати професію frontend розробника пропонується за 16 тижнів. Курс дозволить опанувати програмування на JavaScript та навчитися створювати інтерактивні інтерфейси в React на власному курсовому проєкті. Найкращі випускники курсу отримають можливість продовжити кар’єру в компанії Ciklum.

Курс «Тестувальник QA Manual»

Курс розроблено у партнерстві з GlobalLogic – випускники курсу з найкращими результатами отримають можливість пройти технічну співбесіду разом з експертами компанії.

Курс «Тестувальник QA Auto»

Програма включає вивчення мови програмування Python та основи теорії тестування. Курс розроблено у партнерстві з GlobalLogic – найкращі випускники отримають можливість пройти технічну співбесіду разом з експертами компанії. Курс розрахований на 11 тижнів.

Курс «DevOps та Kubernetes. Практичний інтенсив»

Курс протягом 10 тижнів запропонує базові знання та практичні навички для отримання роботи‎ інженера DevOps.

Курс «UX/UI Design Basic»

Курс розрахований на 15 тижнів. Його викладає Lead Experience Designer EPAM, лекторка та авторка UX-курсів з 7-річним досвідом у дизайні Анастасія Малинка.

Кожен слухач програми також отримає доступ до курсів «Англійська для початківців у сфері ІТ» та «Як знайти першу роботу в ІТ».

600 охочих отримають можливість безплатно приєднатися до освітніх програм завдяки стипендіям від USAID.

На безплатне навчання можуть претендувати мешканці та внутрішньо переміщені особи, які на момент подачі заявки мешкають в Чернігівській, Сумській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях, у тому числі:

  • ветерани та ветеранки, а також члени їхніх сімей (батьки, дружина/чоловік, діти);
  • українці та українки, що втратили роботу внаслідок війни;
  • українці та українки, у яких постраждали домівки чи житло внаслідок російської військової агресії;
  • внутрішньо переміщені особи;
  • інші вразливі категорії населення.

Ті, хто постраждали від війни, однак не входять до вказаних категорій та проживають на прифронтових чи звільнених територіях, також можуть подати заявку: таких слухачів зарахують за умови наявності вільних місць.

Щоб подати заявку на стипендіальну програму, потрібно до 7 жовтня включно заповнити анкету на сторінці обраного курсу.

Disqus Comments Loading...