Прототип Snapdragon 8 Gen 3 з пам’яттю LPDDR5T випередив попередника в AnTuTu на 25% (на 40% у тестах GPU)

Опубликовал
Вадим Карпусь

Очікується, що наприкінці цього місяця відбудеться анонс нового флагманського процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 і зараз повним ходом триває тестування інженерних зразків цього чипа. У мережу проникли результати одного з таких тестів із застосуванням швидкої пам’яті LPDDR5T.

Поки що майбутній флагманський процесор Qualcomm не вражає великою перевагою в CPU тестах AnTuTu в порівнянні з попередником ─ близько 15,7%. Але у разі GPU чип демонструє суттєвий відрив – приріст порівняно зі Snapdragon 8 Gen 2 досягає 40% (840 тис. балів проти 600 тис. балів). Загалом інженерний зразок Snapdragon 8 Gen 3 набрав у AnTuTu 2 млн балів, що на 25% більше, ніж у Snapdragon 8 Gen 2 (1,6 млн).

Ці результати були отримані на пристрої з оперативною пам’яттю LPDDR5T, але повідомлення Weibo припускає, що комерційні смартфони будуть обмежені чипами LPDDR5X. Таким чином, попередні чутки про те, що Dimensity 9300 стане першою у світі SoC з підтримкою швидшої та ефективної пам’яті, швидше за все, виявляться правдою.

Курс Frontend розробки від Mate academy.
Front-end розробник одна з найзатребуваніших професій на IT ринку. У Mate academy ми навчимо вас розробляти візуально привабливі та зручні інтерфейси. Після курсу ви зможете створювати вебсайти і застосунки, що вразять і користувачів, і роботодавців.
Дізнатися більше про курс

Враховуючи, що тести Snapdragon 8 Gen 3 проводилися зі швидшою пам’яттю, фактичні показники в комерційних пристроях з пам’яттю LPDDR5X можуть бути скромнішими.

Джерело: wccftech

Disqus Comments Loading...