«ПриватБанк» компенсуватиме половину вартості QR-квитків на громадський транспорт, оплачені через «Приват24»

Опубликовал
Вадим Карпусь

«ПриватБанк» запровадив нову програму, яка дозволить українцям економити при оплаті проїзду в громадському транспорті. Для цього потрібно сплатити проїзд за допомогою QR-коду та розрахуватися через «Приват24».

Програма стартує 24 квітня 2023 року і діятиме у всіх українських містах, де працює система безготівкової оплати проїзду у міському транспорті через QR-код. Для участі в програмі необхідно зареєструватися на сайті банку до 24 липня 2023 року. Після реєстрації, щоб отримати половину вартості квитка кешбеком, треба оплачувати проїзд через QR-код та «Приват24» з картки «Універсальна» «ПриватБанку». Максимальна сума відшкодування становить не більше ніж 250 грн на одну людину на місяць. Банк від імені клієнта буде сплачувати податки за кешбек.

Щоб оплатити проїзд за допомогою QR-коду, потрібно відкрити застосунок «Приват24», просканувати код, розміщений на наліпках у транспорті, та провести оплату. Після цього важливо натиснути кнопку «закомпостувати». Банківська комісія за послугу відсутня, пасажир оплачує лише вартість квитка. Квиток зберігається у мобільному додатку «Приват24».

Програма діятиме в наступних містах: Вінниця, Дніпро, Дружківка, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Ізмаїл, Кам’янське, Конотоп, Кременчук, Кривий Ріг, Львів, Миколаїв, Одеса, Олександрія, Рівне, Слов’янськ, Суми, Ужгород, Хмельницький, Черкаси, Чернівці.

Disqus Comments Loading...