ПриватБанк вдвічі збільшив ліміт на отримання готівки в банкоматах з карток інших українських банків — до 20 тис. грн. Ощадбанк — до 50 тис. грн

Опубликовал
Володимир Скрипін

З 23 листопада «ПриватБанк» встановив єдиний ліміт отримання готівки у власній мережі банкоматів — 20 000 грн. Він діє як для карток «ПриватБанк», так і для карток інших українських банків. Досі стандартні ліміти за картками інших банків були до 10 тис. грн.

Оновлено: «Ощадбанк» також прирівняв ліміти зняття готівки з карток інших банків до власних. Відтепер у банкоматах «Ощадбанку» з однієї картки будь-якого банку можна зняти готівкою на добу до 50 тисяч гривень. Такий ліміт «Ощадбанк» застосовує для своїх карток.

Це максимальна сума, яку можна зняти у банкоматах «ПриватБанк» за одну операцію з платіжної картки будь-якого українського банку — її можна повторити через три години.

Збільшення лімітів на отримання готівки для карток всіх українських та закордонних банків дозволить клієнтам всіх українських банків за необхідності отримати доступ до готівкових коштів, скориставшись банкоматами «ПриватБанку». На сьогодні в мережі «ПриватБанку» працюють понад 5 000 банкоматів у всіх регіонах України — мапа банкоматів доступна за посиланням.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Навчіться читати фінзвітність так, щоб ухвалювати ефективні бізнес-рішення.Досвідом поділиться експерт, що 20 років займається фінансами і їхньою автоматизацією.
Детальніше про курс

Російські обстріли призвели до рекордних перебоїв зі зв’язком та інтернетом в Україні — за даними NetBlocks, інтернет-трафік обвалився до 15%-7% від звичайного рівня в залежності від регіону. Та попри блекаут, спричинений російськими ракетними обстрілами енергетичної інфраструктури України, банківська система вистояла — платежі не зупинялись ні на секунду, а у мережі продовжував працювати кожен четвертий банкомат. Водночас співзасновник monobank Олега Гороховського відзначив, що хоча необанк і не відчув проблем із платежами, обсяги клієнтських запитів у перші години після обстрілів впали на 50% від звичайних рівнів саме через те, що у багатьох користувачів зник зв’язок.

За умов аварійного відключення електрики в усіх регіонах України «ПриватБанк» забезпечує безперебійну роботу онлайн-банкінгу, застосунку «Приват24» та версії «Приват24 для бізнесу», системи безготівкових розрахунків та процесингу — це стало можливим завдяки перенесенню цифрових потужностей до хмари.

 

 

Disqus Comments Loading...