Рубрики НовиниІгри

Розпродаж «Чорна п’ятниця» в PS Store — добірка ігор зі знижками до 70% на понад 1000 тайтлів PS4 та PS5 (ексклюзиви теж)

Опубликовал
Володимир Скрипін

Поки ширяться нахрюки щодо The Last of Us: Part II на PS5 (найімовірніше, видання для PS5 (та PC?) анонсують на The Game Awards) тримайте добірку ігор за привабливими цінами з великого розпродажу в PS Store з нагоди «Чорної п’ятниці». Так, в Microsoft Store теж розпродаж, але сервіси Xbox в Україні досі недоступні.

Загалом понад 1000 ігор для PS4 та PS5 пропонуються зі знижками до 70%. В межах акції, яка триватиме до 28 листопада 01:59 за київським часом, знижку отримали як ексклюзиви PS5, включно з  God of War Ragnarök та Horizon Forbidden West, так і цьогорічні помітні релізи сторонніх студій. А ще зі знижкою до 30% пропонується річна передплата PS Plus, яка нещодавно суттєво подорожчала на багатьох ринках, але не в Україні.

Як завжди, для розпродажу є окрема сторінка в PS Store, де зібрані усі ігри, що отримали знижку. Також акційні пропозиції можна відстежувати на сайті psprices, де є чимало різних фільтрів для зручного пошуку. За традицією відібрали для вас деякі найбільш (суб’єктивно) цікаві пропозиції.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Ithillel.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Добірка ігор зі знижками з розпродажу «Чорна п’ятниця» в PS Store (стандартне видання)

Невдовзі в Україні має з’явитися компактна PS5, чиї глобальні продажі вже стартували та, судячи з перших повідомлень, непогано підігріли попит на консоль Sony.

Disqus Comments Loading...