Рубрики НовиниІгри

QuakeCon 2023 відбудеться 10-13 серпня — вперше з 2019 року Bethesda проведе «живу» презентацію

Опубликовал
Андрей Русанов

Вперше за три роки QuakeCon відбудеться фізично. Bethesda поділилася інформацією про дату та формат заходу – він пройде з 10 по 13 серпня у Грейпвайні, штат Техас. Фізична присутність на заході буде меншою, ніж у минулі роки, з наголосом на вечірку BYOC (Bring Your Own Computer) у локальній мережі.

У Twitch транслюватимуться івенти для тих, хто не зможе потрапити на QuakeCon особисто. Зазвичай у такому форматі проводяться інтерв’ю та різні анонси. Реліз Starfield від Bethesda заплановано на 6 вересня 2023 року – можливо, частина подій буде присвячена цій грі.

«QuakeCon – наша улюблена подія року, і ми не можемо дочекатися, коли нарешті знову зможемо особисто побачити нашу неймовірну спільноту, відзначити ігри та провести усі вихідні з тисячами друзів», — Марти Стрэттон, Марті Стреттон, голова студії id Software.

На QuakeCon не буде вільного входу – доступ буде лише у попередньо зареєстрованих учасників BYOC. Розіграш елітних реєстраційних пакетів стартує 11 квітня, звичайна попередня реєстрація розпочнеться 21 квітня. Повний розклад QuakeCon 2023 буде опублікований згодом.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Джерело: Windows Central

Disqus Comments Loading...