Рубрики НовиниСофт

Quora запустила десктопний додаток для Poe – універсального «‎браузера» для ШІ-чатботів

Опубликовал
Катерина Даньшина

Quora додала низку оновлень на платформу Poe – запустила програму для Mac, можливість вести кілька одночасних розмов з одним ботом, доступ до моделі Meta Llama 2 тощо.

Poe дозволяє використовувати кілька чатботів зі штучним інтелектом в одному місці й планує стати чимось на зразок веббраузера.

«Думаю, що ця масивна екосистема стане чимось на зразок Інтернету сьогодні. Можу уявити світ, в якому більшість компаній мають свого власного чатбота для громадськості», – каже  Адам Д’Анджело, генеральний директор материнської компанії Poe Quora.

Вартість передплати на платформі обійдеться у $19,99 на місяць або $200 на рік.

Програма для Mac працює подібно до веб- та мобільних версій, які дозволяють користувачам спілкуватися з такими чатботами, як ChatGPT-4 від OpenAI та Claude від Anthropic. Додатково Quora запускає три нові чатботи, які пропонують доступ до великої мовної моделі Meta LLama 2.

Онлайн-курс "Режисура та візуальний сторітелінг" від Skvot.
Перетворюй свої ідеї на сильні історії в рекламі, кліпах чи кіно Досвідом ділиться режисер, продюсер та власник продакшену, який 10+ років у професії.
Детальніше про курс
Програма для Mac

Відтепер у Poe можна вести одразу кілька розмов з одним чатботом, шукати ботів на сторінці дослідження та використовувати платформу японською мовою (окрім вже доступної англійської).

Програма для мобільних пристроїв

Платформу Quora також вже використовують для створення ботів із власним API, і тепер розробники зможуть регулювати «температуру» підказок.

«Вищі значення температури створюють більш різноманітні, але менш передбачувані відповіді, а нижчі значення створюють більш послідовні відповіді», – зазначає компанія.

Також компанія анонсувала корпоративну передплату для компаній, однак без подробиць – записатись у лист очікування можна через форму Google.

Disqus Comments Loading...