Razer представила контролер Wolverine V2 Pro для PS5 за $249,99 – на $50 дорожче DualSense Edge від Sony

Опубликовал
Андрей Русанов

Власникам PlayStation 5 став доступний ще один дорогий бездротовий контролер, що налаштовується. Стартували продажі Wolverine V2 Pro від Razer за ціною $249,99 – на $50 більшою ніж в контролера DualSense Edge від Sony, який з’явиться у продажу на початку 2023 року.

Цікаво, що Wolverine V2 Pro отримав розташування джойстиків у стилі Xbox, де вони розташовані по діагоналі, а не поряд один з одним. Комплект контролера включає два додаткові ковпачки для стіків з магнітним кріпленням: один короткий і опуклий, а інший високий і увігнутий.

На додаток до звичайної для PS колірної схеми та способів введення (включаючи сенсорну панель, кнопку «Додому» PS і відключення звуку мікрофона) Wolverine V2 Pro має шість кнопок — по одній поряд з плечовими кнопками з кожного боку і ще чотири задніх пелюстки. Таке ж розташування кнопок, як і на дешевшому ($149,99) провідному контролері Wolverine V2 Chroma – контролери схожі з усіх боків.

Для порівняння функцій з додатковими кнопками Pro потрібно під’єднати контролер через Bluetooth до телефону або планшета на iOS або Android, а потім запустити програму Razer Controller (проте контролер не може керувати іграми через Bluetooth). Програма дозволяє налаштувати одну з кнопок для макросів як перемикач чутливості, знижуючи або збільшуючи чутливість джойстика під час утримання натискання. Тактильний відгук кнопок нагадує за відчуттями клацання миші. Виробник обіцяє підвищений відгук перемикачів

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

Бездротове з’єднання, нова колірна схема та кілька кнопок для PlayStation у порівнянні з V2 Chroma можуть виглядати недостатніми для різниці у ціні в $100 – особливо якщо взяти до уваги вартість замовлення DualSense Edge та відсутність жорсткого чохла на блискавці, розширеної функціональності Bluetooth та відчуття від тактильних приводів DualSense.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...