Регулятор «митного союзу» розкрив відеокарти Radeon RX 7600 XT, RX 7700 і RX 7800

Опубликовал
Юрій Орос

В мережі виникли згадки про відеокарти Radeon RX 7600 XT, Radeon RX 7700 і RX 7800. Це відбулося на сайті EEC (Євразійської економічної комісії), де є реєстрації перед виходом на ринок. Серед перелічених там суб’єктів є нові SKU Radeon від Arktek, маловідомого виробника відеокарт GeForce і Radeon, які потрапляють на окремі ринки.

Євразійська економічна комісія — це нова назва митного союзу, економічного об’єднання росії, білорусі й Казахстану, до якого колись намагалися втягти Україну. Інформацію розкриває заявка від офісу в Алмати до компанії-виробника в Харбіні, Китай.

Наразі Arktek пропонує карти серій Radeon RX 6600 і RX 500, як частину своєї останньої лінійки Radeon. Це може означати, що пізніше відбудеться більше запусків RDNA3. Окрім цих трьох (ще невипущених SKU), решта відповідає поточній пропозиції AMD.

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Існують лише чутки про те, що Radeon RX 7600 XT вийде наступного року. Щодо RX 7700 і RX 7800 — це перша згадка про такі плани від одного з OEM-виробників, повідомляє Videocardz.

Disqus Comments Loading...