Рубрики НовиниІгри

Рейтинг Diablo 4 на Metacritic обвалили до 1,9 бала – гравці «не оцінили» балансні правки патчу 1.1

Опубликовал
Вадим Карпусь

Народна мудрість свідчить, що від любові до ненависті – лише один крок. Цю давню істину підтверджує гра Diablo 4. Від найуспішнішого старту за всю історію франшизи до розгромних оглядів гравців минуло лише півтора місяця.

Нагадаємо, напередодні старту першого сезону Diablo 4 компанія Blizzard випустила великий патч 1.1, який вніс істотні балансні правки. В результаті гравці зіткнулися з такими неприємними наслідками, як знижена сила атаки деяких класів, зменшена кількість досвіду на високих рівнях складності, знижена критична шкода, більш складне завершення деяких завдань на фінальних етапах гри. Таким чином, проходження стало більш тривалим за часом і «нуднішим», а гра ─ «втомливою».

Через всі ці негативні зміни в балансі деякі гравці навіть закликали бойкотувати майбутній перший сезон. Але обмежуватися цим вони не стали й додатково обвалили рейтинг Diablo 4 на Metacritic. Так, на момент підготовки матеріалу цей показник становить лише 2,3 бала з можливих 10 для платформи ПК, хоча місяць тому він був вищим за 5 балів. Найнижчий рейтинг зараз спостерігається у версії Diablo 4 для PlayStation 5 – 1,9 бала. Місяць тому ця версія мала рейтинг 5,8 бала, а 2 дні тому – 4,9 бала.

Курс Python розробки від Mate academy.
Python — найпопулярніша мова 2024 року. Наш курс допоможе вам стати професіоналом, готовим до викликів сучасного IT ринку. Ви навчитеся створювати вебсайти, аналізувати дані, розробляти алгоритми, та навіть створювати штучний інтелект. .
Отримати деталі про курс

Гравці на різних майданчиках закликають і далі занижувати рейтинг Diablo 4, сподіваючись привернути увагу розробників до проблеми першого великого патчу.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь