Рубрики НовиниКіно

Режисер «‎Кінгсмена» Меттью Вон пропонує «‎відпочити від супергероїки» і закликає Marvel знімати менше фільмів

Опубликовал
Катерина Даньшина

Меттью Вон, який зрежисував фільми «Kingsman: Таємна служба» та «Люди Ікс: Перший клас», поділився своїми думками щодо майбутнього фільмів про супергероїв.

В інтерв’ю ScreenRant режисер зазначив, що глядачі дещо втомилися від супергероїки та закликав Marvel застосувати до виробництва «менш активний‎» підхід.

«Не знаю, що відбувається з жанром супергероїв, але думаю нам усім потрібно трохи відпочити від нього. Можливо, хтось зробить щось настільки чудове, що ми знову захопимося…‎».

Вон також зазначив, що деякі фільми були фактично зіпсовані візуальними ефектами.

«Коли ви знімаєте фільм про супергероїв, вам доведеться більше працювати, тому що ви повинні змусити людей у ​​це повірити. «Ось чому «Люди Ікс: Перший клас» був досить обґрунтованим. Це відбувалось під час Кубинської ракетної кризи; були відносно людські проблеми. І ми в цьому не покладалися на комп’ютерні ефекти».

Режисер вважає, що у Джеймса Ганна та Пітера Сафрана все ще є хороші шанси вирватися з DC уперед, а Кевін Файгі зніматиме менше фільмів Marvel, однак зосередиться на тому, щоб зробити їх «‎чудовими».

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Раніше генеральний директор Disney Боб Айгер публічно заявив, що Marvel «‎захопилася випуском надто великої кількості кіно- та телевізійних проєктів» за короткий проміжок часу.

«Вони не тільки збільшили випуск фільмів, але й зняли низку телевізійних серіалів, і, відверто кажучи, це зменшило концентрацію та увагу. Я вважаю, що це основна причина розчарування», — сказав Айгер.

Водночас Вон був здивований реакцією на «‎Флеш» з Езрою Міллером та Майклом Кітоном, який дебютував цього літа у прокаті. Фільм зібрав всього $108 млн у національному прокаті та $300 млн по світу загалом.

«Що мене справді злякало, так це те, що я дійсно насолоджувався «‎Флешем». Я думав це хороший фільм, але він помер у прокаті. Чому це сталося? Можливо, далася втома від супергероїки».

Режисер додав, що був великим фанатом Бетмена, а нині із цікавістю чекає на вихід «The Marvels».

Щодо робіт самого Меттью Вона, то його наступний шпигунський трилер «Арґайл» з Дуа Ліпою та Генрі Кавіллом дебютує у лютому 2024 року.

Disqus Comments Loading...