Новини Кіно 24.10.2023 о 14:40 comment views icon

Режисер «‎Кінгсмена» Меттью Вон пропонує «‎відпочити від супергероїки» і закликає Marvel знімати менше фільмів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Режисер «‎Кінгсмена» Меттью Вон пропонує «‎відпочити від супергероїки» і закликає Marvel знімати менше фільмів

Меттью Вон, який зрежисував фільми «Kingsman: Таємна служба» та «Люди Ікс: Перший клас», поділився своїми думками щодо майбутнього фільмів про супергероїв.

В інтерв’ю ScreenRant режисер зазначив, що глядачі дещо втомилися від супергероїки та закликав Marvel застосувати до виробництва «менш активний‎» підхід.

«Не знаю, що відбувається з жанром супергероїв, але думаю нам усім потрібно трохи відпочити від нього. Можливо, хтось зробить щось настільки чудове, що ми знову захопимося…‎».

Вон також зазначив, що деякі фільми були фактично зіпсовані візуальними ефектами.

«Коли ви знімаєте фільм про супергероїв, вам доведеться більше працювати, тому що ви повинні змусити людей у ​​це повірити. «Ось чому «Люди Ікс: Перший клас» був досить обґрунтованим. Це відбувалось під час Кубинської ракетної кризи; були відносно людські проблеми. І ми в цьому не покладалися на комп’ютерні ефекти».

Режисер вважає, що у Джеймса Ганна та Пітера Сафрана все ще є хороші шанси вирватися з DC уперед, а Кевін Файгі зніматиме менше фільмів Marvel, однак зосередиться на тому, щоб зробити їх «‎чудовими».

Раніше генеральний директор Disney Боб Айгер публічно заявив, що Marvel «‎захопилася випуском надто великої кількості кіно- та телевізійних проєктів» за короткий проміжок часу.

«Вони не тільки збільшили випуск фільмів, але й зняли низку телевізійних серіалів, і, відверто кажучи, це зменшило концентрацію та увагу. Я вважаю, що це основна причина розчарування», — сказав Айгер.

Водночас Вон був здивований реакцією на «‎Флеш» з Езрою Міллером та Майклом Кітоном, який дебютував цього літа у прокаті. Фільм зібрав всього $108 млн у національному прокаті та $300 млн по світу загалом.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

«Що мене справді злякало, так це те, що я дійсно насолоджувався «‎Флешем». Я думав це хороший фільм, але він помер у прокаті. Чому це сталося? Можливо, далася втома від супергероїки».

Режисер додав, що був великим фанатом Бетмена, а нині із цікавістю чекає на вихід «The Marvels».

Щодо робіт самого Меттью Вона, то його наступний шпигунський трилер «Арґайл» з Дуа Ліпою та Генрі Кавіллом дебютує у лютому 2024 року.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: