Рубрики НовиниІгри

Роман гравця з самим собою? В Assassin’s Creed Shadows будуть стосунки Наое та Ясуке

Опубликовал
Андрій Русанов

Керівниця Assassin’s Creed Shadows пояснила, як романтичні стосунки працюватимуть для обох персонажів гравця, Наое та Ясуке. Брук Дейвіс не сказала прямо, але це здається натяком на роман між ними.

У розмові з JorRaptor геймдиректорка Assassin’s Creed Shadows сказала, що «унікальним у Shadows є те, що ми матимемо більш розвинені стосунки», які дозволяють Наое та Ясуке краще пізнати побічних персонажів:

«Тож це не схоже на симулятор побачень. У нас справді є серйозніші стосунки, довгострокові стосунки, які потрібно розвивати», — каже Девіс.

Також в Shadows буде кілька «легких романів». Схоже, що Ubisoft намагається запропонувати довгострокові та короткострокові відносини для Наое та Ясуке в Shadows. Але все ж точно невідомо, чи буде роман саме між головними персонажами, якими керує гравець.

Це здається схожим на романтичні в Assassin’s Creed Odyssey, де стосунки розвивалися через численні квести та короткочасні зв’язки Алексіоса та Кассандри. Гравець міг завести романтичні стосунки з Кірою через кілька квестів з розгалуженими сюжетними лініями або просто переспати з місцевим ковалем.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Assassin’s Creed Shadows виходить 15 жовтня на ПК, PS5 і Xbox Series X/S. Гра встигла спровокувати петицію щодо неповаги та образи японської культури, а також звинувачення використання зображення прапора без дозволу авторів.

Джерело: GamesRadar

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрій Русанов