Розпродано: «Укрпошта» призупиняє передзамовлення на марку «Херсон – це Україна!»

Опубликовал
Вадим Карпусь

На честь деокупації Херсона «Укрпошта» підготувала нову марку – «Херсон – це Україна!». Оформити передзамовлення на неї можна було з 11 листопада. Проте марка вже розпродана за умовами попереднього продажу. Про це розповів генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Марка «Херсон – це Україна!» виявилася такою ж популярною, як і перша марка «Русскій воєнний корабль, іді .. ! Героям Слава!». Охочі придбати марку за кілька днів оформили попередні замовлення на всю частину накладу, яку передбачалося реалізувати на таких умовах. Тому «Укрпошта» призупиняє передзамовлення на марку «Херсон – це Україна!». Нагадаємо, загальний тираж марки «Херсон – це Україна!» становить 150 тис. маркових аркушів або 900 тис. поштових марок.

«Українці так щиро чекали на звільнення міста, що розкупили всі марки, які ми запустили ще до офіційного запуску (майже 40% від тиражу). Думаю, ви погодитесь, що нам ще потрібно приберегти трохи на сам день запуску та порадувати херсонські відділення, які місяцями не бачили поштової продукції України, а також інші відділення по всій країні» – зазначив Ігор Смілянський, повідомляючи про призупинення передзамовлення.

Разом з тим він закликав не засмучуватися тих, хто не встиг оформити передзамовлення на марку. Придбати її можна буде в грудні в офлайн режимі. Крім того, гарантовано марку отримають власники філателістичних абонементів.

Disqus Comments Loading...