Рубрики НовиниКіно

Римейк містичного екшн-трилера «Ворон» з Біллом Скашґордом вийде в Україні 22 серпня

Опубликовал
Катерина Даньшина

Фільм екранізує культовий комікс Джеймса О’Барра та перезапускає легендарну франшизу, яка стартувала з адаптації від режисера Алекса Прояса з Брендоном Лі в головній ролі.

Нову версію режисує Руперт Сандерс («Білосніжка та Мисливець»), а в головних ролях постають Білл Скашґорд («Воно»), співачка й номінантка на «Ґреммі» FKA Twigs та Денні Г’юстон («Люди Ікс: Росомаха», «Робін Гуд»), як провідний антагоніст.

Сандерс також виступив співавтором сценарію, який він присвятив Брендону Лі — сину Брюса Лі та виконавцю головної ролі у першій екранізації, який трагічно загинув під час знімань.

Головним героєм римейку залишається музикант Ерік Дрейвен, який разом зі своєю дівчиною Шеллі Вебстер гине від рук жорстоких злодіїв, які контролюють все місто. Однак жага до помсти за кохану виявляється сильнішою за смерть, тому Ерік відроджується з мертвих і ступає на шлях відплати. Всюди його супроводжує Ворон — містичний птах, що відносить душі в країну мертвих, але може допомогти у боротьбі за справедливість.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Новий «Ворон» вийде в українських кінотеатрах 22 серпня.

Disqus Comments Loading...