Рубрики НовиниКіно

Серіал «Щури», спін-офф «Відьмака» від Netflix, ймовірно, скасований — відзнятий матеріал увійде до четвертого сезону основного шоу

Опубликовал
Андрей Русанов

Сайт Redanian Intelligence повідомляє, що Netflix, схоже скасував спін-офф «Відьмака» про банду «Щурів», до якої приєднується Цирі в кінці 3 сезону. За чутками, вже відзняті сцени увійдуть до четвертого сезону «Відьмака».

«Щури», під кодовою назвою Riff Raff були серіалом, створеним сценаристкою Відьмака Хейлі Холл, яка стала його шоураннеркою. Відомо, що у ньому мало бути або 6, або 8 серій. Навіть був поширений короткий опис сюжету:

«Шість злодіїв-підлітків повинні покластися на свої злочинні здібності, коли вони планують найбільшу крадіжку у своїй кар’єрі у найнебезпечнішої злочинної групи у королівстві».

Знімання «Щурів» тривали лише два місяці з запланованих шести, ними керувала режисерка «Пісочної людини» та «Тінь і кістки» Майрзі Алмас. Знімання почалися на початку травня 2023 року і завершилися наприкінці червня того ж року. Було дивно, що вони тривали так мало.

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

Кілька днів тому стало відомо, що вдалося зняти лише один або два епізоди «Щурів» із запланованих. Повідомляється, що після перегляду відзнятого у Netflix вирішили не продовжувати.

Іншим свідченням стало резюме акторки Джульєтт Александри, у якому сказано, що Джульєтт повернеться до четвертого сезону «Відьмака» в ролі одного з «Щурів», а також у спін-офф, що висвітлює передісторію цих персонажів. Але нещодавно частину про приквел прибрали, і згадується лише 4 сезон. Кілька днів тому Redanian Intelligence стало відомо, що деякі кадри з «Щурів», швидше за все, потраплять у 4 сезон «Відьмака» у формі спогадів.

Проте є одна невідповідність щодо використання кадрів зі «Щурів» у 4 сезоні. Netflix опублікував повний список титрів 4 сезону, де Хейлі Холл, сценаристка та шоуранерка «Щурів», взагалі не згадується. Логічно було б припустити, що її згадали б, якщо використали у сералі сцени, відзняті під її керівництвом. Так чи інакше, серіал явно не вийде у такому вигляді, як планувалося.

Disqus Comments Loading...