Рубрики Новини

Серіал «Венздей», спіноф «Сімейки Аддамс», став найбільшою прем’єрою в історії Netflix — 341,2 млн годин перегляду за перший тиждень

Опубликовал
Андрей Русанов

Серіал Netflix із Дженною Ортегою у ролі Венздей Аддамс вже набрав 341,2 млн годин переглядів, попри дебют шоу лише минулого тижня. Новинка цілком може потіснити з першого місця «Дивні дива» – четвертий сезон цього серіалу побив загальний рекорд за кількістю переглядів, набравши колосальні 1,15 млрд годин за перші 28 днів на сервісі.

«Бути ізгоєм ще ніколи не було так цікаво – наповнене надприродними таємницями життя Венсдей Аддамс в академії Nevermore дебютувало на першому місці з рекордними 341,2 мільйонами переглядів», — йдеться у заяві Netflix. — Зараз цей серіал є рекордсменом за кількістю переглядів за тиждень серед англомовних серіалів на Netflix. З Дженною Ортегою у Венздей і вражаючим набором персонажів, режисером та виконавчим продюсером якого виступив Тім Бертон, та шоураннерами Елом Гофом та Майлзом Мілларом серіал посів перше місце у 83 країнах.»

Серіал стартував чудово – дебютний тиждень демонстрації вже збирає рекордні цифри, і схоже, що він має величезний потенціал. На відміну від багатьох шоу, що фокусуються на відомому тайтлі, початку та фіналі сезону, «Венздей» демонструє захопливий розвиток сюжету та персонажів у ході оповідання, а також чудову гру акторів.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

«Здатність Ортеги грати очима та стримування емоцій до тих моментів, коли вони дійсно мають значення, роблять Венздей ефективним центральним персонажем», – Амелія Ембервінг, IGN.

 

Disqus Comments Loading...