Рубрики НовиниКіно

Серіал «Володар перснів: персні влади» — перший погляд на королів Середзем’я у другому сезоні

Опубликовал
Андрій Русанов

Amazon Prime поділився новими зображеннями королів гномів та ельфів, а також інших персонажів другого сезону серіалу «Володар перснів: персні влади». Глядачі бачили їх раніше, але тепер вони готуються до війни.

Серед зображень — сумний кадр з Норі (Маркелла Кавано) у пустелі Рун, далеко від зелених пагорбів, які вона вважає домом. Можна також побачити Арондіра, Елронда, Ісільдура (Максим Болдрі), королеву-регентку Міріель (Синтія Аддай-Робінсон). Є й протистояння — Саурона та Келебрімбора, а також Ґаладріель та Адара (Сем Гейзелдайн), лідера орків.

Загрозливою є постать Саурона у новому вигляді Аннатара, який він використовує, щоб наблизити себе до Келебрімбора. За словами шоуранерів, перший сезон був про героїв, тоді як у другому — час сил зла.

Король Келебрімбор показаний сам у своїй кузні, де були створені ті самі персні. Як каже шоуранер серіалу Патрік Маккей, «доля Келебрімбора ще не написана».

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Опануйте звітність — від збору даних до обробки результатів, та інтерпретуйте дані ключових звітів CF, BS, P&L зрозумілою мовою.
Детальніше про курс

Нове зображення короля Дуріна III та принца Дуріна IV не демонструє жодної очевидної темряви. Але можна уявити зловісний тон розмови між батьком та сином — у ній нема нічого радісного.

Щоб побачити продовження застиглих сцен на фото, треба дочекатися прем’єри другого сезону серіалу «Володар перснів: персні влади» 29 серпня. Тоді глядачі дізнаються, куди йде Нурі у жахливій пустелі.

Джерела: Collider, Nerdist

Disqus Comments Loading...