Рубрики НовиниКіно

Серіал «Зоряні війни: Кістяк Команди» з Джудом Лоу вийде на новорічні свята

Опубликовал
Андрей Русанов

Серіал «Зоряні війни: Кістяк Команди» (Star Wars: Skeleton Crew) вийде до новорічних свят. Шоу Джона Уоттса та Крістофера Форда, має вийти на Disney Plus близько Різдва (наприкінці грудня).

Події серіалу розгортаються в епоху Нової Республіки та описуються як історія дорослішання, натхненна пригодницьким фільмом «Бовдури» (The Goonies) 1985 року. «Четверо дітей потрапляють у пригоду, щоб повернутися додому після того, як вони загубилися в галактиці та зробили відкриття на своїй рідній планеті».

«Тон Skeleton Crew — це пригода. Ми хотіли, щоб це було дуже весело. Але, звісно, ​​разом із пригодами є і зворотна сторона цього, а саме небезпека. А коли діти в небезпеці, це надзвичайно небезпечно. Тож ми грали з цим, але загалом це буде просто весела пригода», — сказав Крістофера Форда Entertainment Weekly.

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

До акторського складу увійшли Джуд Лоу, Раян Кіра Армстронг, Роберт Тімоті Сміт, Раві Кебот-Коньєрс, Кіріана Краттер, Тунде Адебімпе, Керрі Кондон і Джаліл Уайт. Імена персонажів не розголошуються, але Лоу грає персонажа, який допомагає повернути дітей додому за допомогою Сили.

Денієл Кван та Денієл Шайнерт, режисери «Все завжди і водночас», та Девід Лоурі («Зелений лицар») поставили по одному епізоду. Перші кадри були представлені у квітні минулого року на святкуванні «Зоряних воєн» у Лондоні.

Джерело: GamesRadar

Disqus Comments Loading...