Рубрики НовиниІгри

Silent Hill: The Short Message вийшла безплатно на PS5, рімейк Silent Hill 2 все ще у розробці (показали бойовий трейлер)

Опубликовал
Вадим Карпусь

Під час проведення заходу PlayStation State of Play компанії Sony та Konami розповіли одразу про дві гри серії Silent Hill та показали їх трейлери.

Silent Hill: The Short Message

Це абсолютно нова гра франшизи Silent Hill. Вона є короткою експериментальною грою, покликаною познайомити новачків з особливостями туманного міста. Крім того, цей експериментальний проєкт допоміг новим розробникам, шанувальникам Silent Hill, отримати деякий практичний досвід роботи з франшизою. Команда також хотіла вивчити, як соціальні мережі можуть вписатись у психологічний хорор (у трейлері героїня користується смартфоном).

Гра Silent Hill: The Short Message розповсюджується безплатно через PlayStation Store і вже доступна ексклюзивно для PlayStation 5.

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

Silent Hill 2

Sony та Konami також представили новий погляд на рімейк Silent Hill 2, який зараз розробляє Bloober Team. Трейлер демонструє різні локації та битви з монстрами, для знищення яких застосовуються різні види зброї.

На жаль, поки що немає інформації про терміни виходу рімейку Silent Hill 2. Її розробку анонсували у жовтні 2022 року. Рімейк Silent Hill 2 вийде з офіційними українськими субтитрами.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...