Рубрики НовиниWTF

«Сімпсони» показали власну версію гри Dino з Google Chrome

Опубликовал
Андрей Русанов

Новий 34-й сезон «Сімпсонів» розпочався з «диванного жарту», присвяченого грі Dino з браузера Google Chrome. Серія починається з титульної сторінки та вступної теми, але це швидко змінюється.

З’являється сторінка попередження Chrome «Немає Інтернету» з рекомендаціями щодо виправлення проблеми. Однак перелічено лише два варіанти, з кодом помилки ERR_INTERNET_DISCONNECTED.

Як тільки натискається клавіша пробілу, ми бачимо піксельні версії Меггі, Лізи, Барта, Мардж та Гомера, що стрибають через пустельний ландшафт, щоб уникнути кактусів. У верхньому правому куті відображається рахунок. Під час гри чутно 8-бітну версію теми із заставки The Simpsons.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

Через кілька секунд з’являється диван, але залишається ще одна перешкода, яку потрібно перестрибнути. Всі, крім Гомера, роблять це, і з’являється напис “Game Over” з вигуком Гомера “D’OH!”

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрей Русанов