Рубрики Новини

«Сімпсони» випустять аніме-триб’ют «Зошиту смерті» – епізод вийде 30 жовтня

Опубликовал
Андрей Русанов

Актуальний 34-й сезон «Сімпсонів» шануватиме традицію випуску спеціального епізоду на Хелловін. Цього року шоуранери вирішили перевершити себе та зробити свято жахів подією із двох частин. Першою стала повноцінна довга “екранізація” “Воно” Стівена Кінга – серія вийшла в ефір минулого тижня. Однак «Сімпсони» вирішили піти на більше: другий епізод виконаний у стилі аніме та є триб’ютом «Зошиту смерті».

На зображеннях та відео Гомер, Мардж, Ліза та Барт перетворюються на стильних аніме-персонажів. Оскільки незвичайні кольори волосся цілком нормальні в аніме, блакитне волосся Мардж виглядає дуже доречно. В епізоді по «Зошит смерті» Ліза Сімпсон замінить головного героя Лайта Ягамі, розкриваючи секрети смертоносного зошита, а Барт набуде форми бешкетного бога смерті.

Попри те, що «Сімпсони» досить є досить популярними, епізоди «Дому жахів на дереві» (Treehouse of Horror) є найпопулярнішими в кожному сезоні – через них багато хто повертається до перегляду серіалу. У неділю, 30 жовтня, канал FOX покаже серію Treehouse of Horror XXXIII. Новина встигла породити та відродити кілька мемів:

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація

 

Источник: Collider

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Андрей Русанов