Рубрики НовиниКіно

«Скільки ще «‎Місій» йому потрібно?‎». Емілі Блант чекає на Тома Круза для знімань сиквелу «На межі майбутнього‎»

Опубликовал
Катерина Даньшина

У новому інтерв’ю акторка заявила, що хотіла б знятися у продовженні «На межі майбутнього‎» – американського воєнного науково-фантастичного фільму Дага Лаймана – і вже ознайомилась з однією з версій сценарію.

«Бачила один, який мені підсунув Даг, і хотіла б втілити це у реальність. Однак я просто не знаю, скільки ще «‎місій» потрібно Крузу‎», – сказала акторка в подкасті Happy Sad Confused ведучому Джошу Горовіцу.

Блант, яка нещодавно зіграла Кетрін Оппенгеймер в історичній драмі Крістофера Нолана, добродушно подражнила Круза, закликаючи актора повернутися туди, де він зможе «‎зобразити боягузливого героя так само блискуче, як і раніше».

Хоча фільм 2014-го року заробив лише $370 млн у світовому прокаті, робота вийшла доволі цікавою. За сюжетом військові сили Землі об’єдналися, щоб протистояти расі іншопланетян – і коли офіцер Біллі Кейдж (Том Круз) вбиває одного з прибульців, то раптово потрапляє у часову петлю. Така собі іншопланетна версія «‎Дня бабака», яку головному герою допомагає пережити сержант Ріта Вратаскі (Емілі Блант).

Попри те, що «На межі майбутнього‎» не може похизуватися такими приголомшливими трюками, як франшиза «‎Місія нездійсненна», кілька напружених моментів у стрічці все-таки було. Під час знімань однієї зі сцен, Емілі постійно просила Круза збільшити швидкість, попри його застереження:

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

«Я таки загнала нас у дерево, ледь не вбивши Тома Круза‎».

Сам Лайман самовпевнено анонсував, що його наступний фільм зробить «‎революцію у сиквелах» і називатиметься «‎Live Die Repeat and Repeat». Сценарій пише приятель Круза Крістофер Маккворрі («Звичайні підозрювані», «Місія нездійсненна: Нація ізгоїв»).

Повне інтерв’ю Емілі Блант для Happy Sad Confused (англійською мовою):

Disqus Comments Loading...