Рубрики НовиниІгри

Скін «Грут» (Gaia) приберуть із Call of Duty: Modern Warfare III у найближчому оновленні

Опубликовал
Вадим Карпусь

Раніше цього місяця гравці Call of Duty: Modern Warfare III, що недавно вийшла, висловили розчарування з приводу скіна Gaia для оператора Nila «Nova» Brown. Скін отримав серед гравців назву «Грут» за свою схожість із персонажем з фільмів Marvel.

Проблема з цим скіном полягає в тому, що через свої кольори та текстури він є «буквально невидимим» для інших гравців. Коричнева, зелена і червона палітра кольорів і «прозорі», схожі на гілки кінцівки призводять до того, що оператора зі скіном Gaia дуже важко помітити на картах Modern Warfare III.

Гравці Call of Duty: Modern Warfare III просили розробників прибрати цей скін із гри. Відповідні заклики публікувалися в X (раніше Twitter), Reddit та на інших майданчиках. У результаті Sledgehammer Games здалася під натиском геймерів і заявила, що видалить цей косметичний скін із гри в рамках майбутнього оновлення.

«Коректування скінів оператора Gaia та Gaia Blackcell для Modern Warfare III знаходяться у стадії розробки», — повідомила студія у відповідь фанату. «У майбутньому оновленні гри ми відключимо цей елемент доти, доки зазначені зміни не стануть доступними всім гравцям».

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше

Поки що немає інформації про те, як Sledgehammer Games має намір переробити скін «Грута» (або коли вийде це «майбутнє» оновлення).

Джерело: kotaku

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь