«Слава Збройним Силам України!» – нові марки до Дня захисників та захисниць України

Опубликовал
Вадим Карпусь

До Дня захисників та захисниць України компанія «Укрпошта» підготувала нові поштові марки «Слава Збройним Силам України!». Марковий аркуш «Слава Збройним Силам України!» складається з 6 поштових марок з ілюстраціями військовослужбовців, кожна з яких зображає окремий вид збройних сил та окремий рід українських військ. Крім марок також буде випущено 6 конвертів з емблемами військ, 6 карток та конверт «Перший день».

Тираж маркового аркуша Слава Збройним Силам України!» становить 1 млн примірників. Цей випуск – благодійний. Частина зібраних коштів буде спрямована на допомогу ЗСУ. Автор випуску – український художник Антон Хрупін, відомий українцям за поштовим випуском «Вільні. Незламні. Непереможні», який було створено до Дня незалежності України.

Придбати поштовий випуск «Слава Збройним Силам України!» можна, починаючи з 14 жовтня. Він буде доступний для купівлі в міських відділеннях «Укрпошти» по всій країні, а також на офіційному онлайн-магазині компанії. Крім того, новий поштовий випуск можна буде придбати на офіційних онлайн-магазинах «Укрпошти» на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon. На продаж конверта «Перший день» будуть діяти обмеження – не більше двох на одне замовлення при купівлях у відділеннях. Онлайн можна буде замовити до 10 маркових аркушів, 10 художніх конвертів та 10 листівок одного виду на одне замовлення.

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Погашення штемпелем «Перший день» відбудеться в Києві 14 жовтня. Спецпогашення «Слава ЗСУ!» проходитимуть 14-15 жовтня у всіх філіях «Укрпошти». Штемпелі тимчасово окупованих територій АР Крим, м. Севастополя та Херсонської області працюватиме на київському головпоштамті.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь