Смартфони Samsung Galaxy S23, ймовірно, отримають камеру без виступу, а топовій версії Galaxy S23 Ultra приписують 200-мегапіксельний сенсор

Опубликовал
Вадим Карпусь

Інсайдер OnLeaks опублікував неофіційні рендери флагманських смартфонів Samsung Galaxy S23. Судячи з зображень, пристрої втратять виступаючий блок камер, який можна бачити в моделях Galaxy S22 і S22 Plus цього року. Натомість над задньою панеллю височітимуть лише об’єктиви трьох камер. Загалом дизайн нагадує версію Galaxy S22 Ultra, але без одного з модулів камери.

Загалом чутки стверджують, що смартфони Galaxy S23 та S23 Plus багато в чому будуть схожі на моделі цього року. Очікується, що версія Galaxy S23 отримає 6,1-дюймовий дисплей, а Galaxy S23 Plus – 6,6-дюймовий. Обидві моделі будуть мати по три камери, але їх характеристики поки не повідомляються. У США пристрої майже напевно будуть оснащені флагманським процесором Qualcomm 2023 року, який, ймовірно, буде називатися Snapdragon 8 Gen 2.

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

У випадку Galaxy S23 Ultra очікуються суттєвіші нововведення. За чутками, ця модель отримає сенсор основної камери зі значно вищою роздільною здатністю в порівнянні з S22 Ultra. Ймовірно, це буде новий 200-мегапіксельний сенсор Samsung. Для порівняння, у Galaxy S22 Ultra використовувався сенсор з роздільною здатністю 108 Мп.

Інформація про ціни та терміни випуску смартфонів Samsung серії Galaxy S23 поки не повідомляється. Як правило, корейська компанія випускає нову флагманську лінійку на початку року – в січні чи лютому.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...