Сьогодні Apple може анонсувати нові MacBook Pro 14″ и 16″ з процесорами M2 та Wi-Fi 6E — Марк Гурман

Опубликовал
Андрей Русанов

Apple, можливо, представить перші продукти 2023 зовсім скоро. Низка оглядачів, включаючи Марка Гурмана, заявляє, що анонс Apple може відбутися сьогодні. Більшість джерел не згадує деталі, але Гурман натякає, що це можуть бути 14″ та 16″ моделі MacBook Pro на процесорах M2.

Говорячи про них восени, оглядач зазначав, що ці системи матимуть той самий дизайн, що й варіанти з M1, випущені наприкінці 2021 року. Нові MacBook Pro будуть засновані на нових чіпах M2 Pro та M2 Max, які матимуть до 12 обчислювальних ядер та 38 ядер графічного процесора у варіанті Max. Не очікується сенсорного екрана або будь-яких інших радикальних змін – лише підвищення продуктивності.

За іншими даними, MacBook Pro 2023 можуть стати першими комп’ютерами Mac з Wi-Fi 6E. Користувач Twitter Уейд Пеннер виявив у канадській базі даних бездротових мереж невипущений MacBook Pro з підтримкою діапазону 6 ГГц нового стандарту Wi-Fi. При використанні відповідного стандарту маршрутизатора ноутбук забезпечить вищу швидкість з’єднання, менші затримки та кращу роботу в перевантаженій мережі. Планшет Apple iPad Pro з процесором M2 вже сумісний з Wi-Fi 6E.

Онлайн-курс "Арт Менеджер" від Skvot.
Навчіться шукати фінансування та планувати бюджет, керувати командою, запускати артпроєкти та пітчити їх так, щоб великі компанії захотіли колабитися.
Детальніше про курс

Нічого не відомо про анонс інших продуктів в той самий час – можливо, Mac mini з M2 та інші пристрої доведеться почекати. Для охочих придбати MacBook Pro зараз має сенс ненадовго відкласти покупку, щоб отримати більш продуктивну модель. За даними 9to5mac, анонс можливий 18 чи 19 січня, а ембарго на тестування та огляди буде знято 23 січня.

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...