Рубрики Новини

Сьогодні почнеться продаж останньої партії поштових марок «Русскій воєнний корабль… ВСЬО»: у поштамтах, відділеннях та онлайн

Опубликовал
Вадим Карпусь

10 червня розпочинається продаж останньої партії поштових марок «Русскій воєнний корабль… ВСЬО». В цей день можна буде придбати легендарні поштові марки у поштамтах областей та сільських відділеннях.

Крім того, марка «Русскій воєнний корабль… ВСЬО» надійде в продаж на онлайн майданчиках: PROM, Kasta, Rozetka, eBay та магазині «Укрпошти». Онлайн-продаж розпочнеться з 11:00.

У всіх випадках на продаж марок будуть діяти обмеження: 2 аркуші та по 5 конвертів і листівок одному клієнту.

Крім марок, всі охочі зможуть придбати брендовані футболки, світшоти, кепки та магніти. Крім перелічених майданчиів придбати мерч можна також на сайті «Інтертоп» та в магазинах мережі «Інтертоп».

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Відмічається, що для онлайн-замовлень також передбачена благодійна складова, коли частина коштів буде передана на реалізацію благодійних проєктів «Укрпошти».

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь