Рубрики Новини

Sonic the Hedgehog 2 / «Їжачок Сонік 2» продемонстрував найкращий стартовий вікенд для фільму за грою

Опубликовал
Вадим Карпусь

Новий фільм про пригоди Соніка – Sonic the Hedgehog 2 / «Їжачок Сонік 2» – встановив новий рекорд касових зборів у стартовий вікенд у США для кіноадаптації гри. Протягом першого вікенду прокату цей фільм зібрав у кінотеатрах $71 млн. Тим самим він побив рекорд свого попередника, встановлений у 2020 році на рівні $57 млн.

Перш ніж пандемія коронавірусу викликала масове закриття кінотеатрів по всьому світу, перший фільм про Соніка зібрав у світовому прокаті $319 млн. І можна припустити, що новий фільм Sonic the Hedgehog 2 / «Їжачок Сонік 2» знаходиться на шляху до того, щоб перевершити успіх попередника з касових зборів. Він уже зібрав у всьому світі близько $141 млн.

Як і у випадку з першим фільмом, мабуть, час виходу в прокат був важливим фактором раннього успіху Sonic the Hedgehog 2 / «Їжачок Сонік 2». Його головним конкурентом з касових зборів був широко розкритикований фільм Morbius / «Морбіус» від Sony. Продаж квитків на нього різко впав на 74% минулої п’ятниці у порівнянні з першими вихідними. Він заробив лише $10,2 млн додаткового внутрішнього доходу після дебютних зборів у розмірі $39 млн.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...