Sony планує випустити PlayStation 5 Slim за $400 до кінця року — потужніша PS5 Pro також знайшлася в документах з суду Microsoft проти FTC

Опубликовал
Вадим Карпусь

Судовий розгляд FTC проти Microsoft продовжує залишатися цінним джерелом інформації про ігрову сферу. Нещодавно ми довідалися, скільки Sony витрачає на розробку деяких своїх ексклюзивних ігор. А тепер стало відомо, що компанія має намір випустити версію консолі PlayStation 5 Slim до кінця цього року.

Згідно із документом, Sony випустить тонку версію своєї консолі поточного покоління наприкінці цього року за поточною ціною Digital Edition – $399,99. У наступному абзаці документа також йдеться про те, що в майбутньому очікується вихід моделі Pro. За чутками, особливістю цієї моделі PlayStation 5 Slim буде сумісність зі знімним накопичувачем, який, на жаль, не буде сумісний з поточними моделями.

Додамо, окрім нової версії ігрової консолі інженери Sony також активно працюють над портативним ігровим пристроєм для стримінгу ігор з PlayStation 5. Sony вже анонсувала пристрій Project Q, а його вихід на ринок також очікується до кінця року.

Джерело: wccftech

Disqus Comments Loading...